وبلاگ مامانیوبلاگ مامانی، تا این لحظه: 12 سال و 10 ماه و 20 روز سن داره

✿♥✿آنچه تازه مادران بايد بدانند✿♥✿

اسید فولیک در برابر اوتیسم

1391/12/14 12:34
نویسنده : مامانی
2,158 بازدید
اشتراک گذاری

 



برترین ها: طبق تحقیق جدیدی که در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد، خانم های بارداری که قبل از بارداری و در دوران بارداری مکمل های اسید فولیک مصرف کرده بودند، احتمال ابتلا به اوتیسم در کودکان آنها کمتر بود.

طبق تحقیق جدیدی، خانم هایی که در اوایل بارداری خود مکمل های اسید فولیک مصرف کرده بودند، ریسک ابتلای کودک به اختلال طیف اوتیسم را کاهش داده بودند.

مصرف اسید فولیک در بارداری می تواند ریسک ابتلا به اوتیسم را کاهش دهد.

به گزارش برترین ها محققین 85176 نوزادی که بین سال های 2002 و 2008 به دنیا آمده بودند را تحت نظر قرار دادند تا ببینند که آیا استفاده مادران از مکمل های اسید فولیک بر ریسک ایجاد اختلال طیف اوتیسم تأثیر دارد یا خیر. محققین بر روی زنانی تمرکز کردند که از 4 هفته قبل از باردار شدن تا 8 هفته بعد از شروع بارداری مکمل های اسید فولیک مصرف کردند.

کودکانی که در این مطالعه مورد بررسی بودند، تا پایان دوره پیگیری مارس 2012، 3.3 تا 10.2 سال داشتند. نوزادان هم جزو مطالعه گروهی اوتیسم بودند که زیرمجموعه ای از مطالعه گروهی کودک و مادر نروژ (MoBa) است.

در پایان دوره پیگیری، اختلال طیف اوتیسم برای 270 کودک تشخیص داده شد: 114 نفر از آنها اختلال اوتیسم (0.13 درصد)، 56 نفر سندروم اسپرجر (0.07 درصد) و 100 نفر اختلال رشد فراگیر (0.12 درصد) داشتند. خانم هایی که در اوایل بارداری مکمل های اسید فولیک مصرف کرده بودند، 40 درصد ریسک کمتر داشتن فرزندی با اختلال اوتیسم داشتند. البته کاهشی در ریسک ابتلا به سندروم اسپرجر یا اختلال رشد فراگیر مشاهده نشد.

در این تحقیق، محققین جزئیات و اطلاعات مربوط به مصرف مکمل توسط مادر را بررسی کردند. در شروع تحقیق، غذا در نروژ با اسید فولیک، یک ویتامین ب، تقویت نشده بود، بنابراین مکمل ها تنها منبع غذایی خانم ها بودند.

در سال 2002، 43 درصد از خانم های شرکت کننده در تحقیق MoBa مکمل های اسید فولیک مصرف کردند؛ تا سال 2008، 85 درصد خانم ها این کار را کردند. ولی بسیاری از خانم ها بعد از زمان توصیه شده شروع به مصرف آن کردند و فقط نیمی از آنها قبل از باردار شدن شروع به مصرف اسید فولیک کردند.

مصرف اسید فولیک در بارداری می تواند ریسک ابتلا به اوتیسم را کاهش دهد.

 محققین بررسی کردند که آیا مصرف مکمل های دیگر در اوایل بارداری از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و روغن ماهی بر ریسک ابتلا به اختلال اوتیسمی تأثیر دارد یا خیر، ولی هیچ ارتباطی بین اینها نیافتند.

اسید فولیک یک ویتامین ب است که برای سنتز و ترمیم DNA لازم است. همچنین به پیشگیری از نقایص لوله عصبی از جمله "نخاع دوشاخه" در جنین در حال رشد، کمک می کند. فولیت که فرم طبیعی اسید فولیک است در سبزیجات سبز و برگدار، نخود، عدس، تخم مرغ، مخمر و جگر یافت می شود. در ایالات متحده، محصولات غلات مانند حبوبات، نان و آرد با اسید فولیک غنی می شوند. از آنجائیکه بدست آوردن فولیت کافی از غذا دشوار است، توصیه می شود که همه خانم هایی که در سن بارداری هستند هر روز 400 میکروگرم اسید فولیک از مولتی ویتامین ها مصرف کنند. خانم های باردار باید از اوایل بارداری 400 میکروگرم اسید فولیک مصرف کنند.

به گفته محققین، معمولاً لوله عصبی 28 روز پس از لقاح (هفته ششم بارداری) بسته می شود و رشد ساختارهای اولیه مغز 15 تا 56 روز پس از لقاح (در هفته های پنجم تا دهم بارداری) اتفاق می افتد.

این مطالعه جدید فقط رابطه بین استفاده از مکمل های اسید فولیک و کاهش ریسک ابتلا به اختلال اوتیسم را نشان می دهد. ولی رابطه علت و معلولی برقرار نمی کند. با این حال کارشناسان در توضیحات مربوط به این تحقیق نوشتند: "پتانسیل کاهش ریسک ابتلا به اختلال های اوتیستیک توسط یک مکمل غذایی بحث انگیز است و باید در جمعیت های دیگر هم تأیید شود".

به گزارش برترین ها این تحقیق و توضیحات مربوط به آن روز 13 فوریه در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر می شود.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)